Studentrabatt

Vi har svært god studentrabatt!

Er du student og under 30 år vil Sentrum gynekologi vi gi deg studentrabatt. Studentrabatt er direkte rettet mot studenter og eksklusivt for studenter.

Student-rabattene gjelder:

samtale hos gynekolog

gynekologisk undersøkelse

gynekologisk ultralyd

celleprøve

prevensjonsveiledning

resepter

undersøkelse med prøver

Student-tilbudet er ment å være til hjelp for fulltidsstudenter, som ikke har vanlig inntekt. Det er en time hvor vi gjør en vanlig standard undersøke og tar prøver. Ønsker du innsatt p-stav eller spiral gjør vi selvsagt det på samme timen. Fjerning av p-stav må vi gjøre på en egen time.

Studentrabatt gjelder ikke: fertilitetsutredning, ultralyd av gravide eller 3D- ultralyd.

Vilkår for studentrabatt gjelder for studenter ved universitet, høgskoler, akademier og liknende læresteder, elever ved offentlige skoler og godkjente privatskoler. Rabatten gjelder også studenter som studerer i utlandet. Studentrabatt gis til studenter mellom 16 og 30 år, som har betalt semesteravgift ved en skole som har en varighet på minst tre måneder.

Rabatten gis når studenten deltar i ordinær undervisning og ikke ved spesialkurs eller praktikantarbeid. Delfag-elever, korrespondanseskoler, kortvarig kveldskurs og etatsskoler og voksne i full stilling gis ikke rabatt.

For å oppnå studentrabatt, må du kunne forvise et gyldig studentbevis med betalt semesteravgift.

Støtte til prevensjon for kvinner under 22 år:

Dersom du er under 22 år vil du få støtte for å dekke hele eller deler av kostnadene for prevensjon. Hvor stor sum du får dekket , avhengig av hvor lenge de varer og hvor gammel du er.

Du kan lese her for mer informasjon om du får dekket hele eller deler av kostnadene: Helsenorge – støtte til prevensjon.

Vi har ingen ventetid og hjelper deg med dine plager.