Studentpriser

Vi har lave studentpriser!

Vi har lave studentpriser! Hos Sentrum Gynekologi er studenter spesielt velkommen!

Vi har spesialist med lang erfaring og tilbyr timer uten ventetid og ingen henvisning er nødvendig. Studenter med gyldig studentbevis får studentpriser og betaler kun kr 1250,-

Student-tilbudet gjelder:

timer på ettermiddag hos gynekolog

gynekologisk undersøkelse

gynekologisk ultralyd

celleprøve

prøver ved seksuelt overførbare infeksjoner

prevensjonsveiledning

resepter

undersøkelse med prøver

Undersøkelsen utføres av gynekolog med høy kompetanse og lang erfaring. Du vil få en fullstendig gynekologisk undersøkelse med ultralyd og vi tar alle aktuelle prøver ved vårt senter (eget gebyr ved blodprøver). Du kan lese mer om studentpriser ved å lese under fanen «Studentrabatt».

Vi har ulike typer prevensjon på vårt lager. Dersom du ønsker råd om prevensjonsmidler kan lese mer om dette på vår hjemmeside.

Dersom du er under 22 år er det best om vi lager e-resept til deg på forhånd, da du får spiraler og p-stav mye billiger eller gratis på apoteket.

Dersom du ønsker å få satt inn spiral eller p-stav kommer kostnader for utstyr/material i tillegg. Her kan du lese mer om gynekologisk undersøkelse og hva det innebærer.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller om du ønsker å bestille time. Du kan også når som helst bestille time via vår nettside!

Vi har ingen ventetid og hjelper deg med dine plager.