Barnløshet & nedsatt fertilitet

Å erkjenne at man har et fertilitetsproblem og at man trenger litt hjelp og råd, kan være vanskelig.

Dette vet vi og vi ønsker å hjelpe dere å finne en løsning. En utredning av et par tar som oftest ikke mer enn 1-2 sykluser, og vi finner som regel både problemet og en god måte å løse dette på.

Det er meget sjeldent at noen som ønsker å bli gravid ikke klarer det med litt hjelp.

Dere må ta det første steget og så skal vi hjelpe dere med å finne løsningene og en god behandling. Ring oss nå på 73 100 230, så er vi igang!

Vi har et moderne senter og pasientene føler seg godt ivaretatt hos oss. Vi har eget laboratorium for prøvetaking og vi samarbeider med andre klinikker og St. Olavs Hospital.

Vi kommuniserer elektronisk med alle sykehus og legesentre.

Spesialist Stig Pedersen har i mange år hjulpet kvinner med gynekologiske undersøkelser og ultralyd vurderinger. Stig har gode faglige kvalifikasjoner og bred erfaring i å behandle par og enslige som ønsker seg barn.

Han gjør ca. 3000 konsultasjoner årlig. Han har gjennomført over 75.000 ultralydundersøkelser siden han startet ved Kvinneklinikken i 2003.

Dersom du vurderer å starte fertilitetsbehandling, kan du få personlig oppfølging hos oss:

Etter ny bioteknologilov i 2020 er det svært få som trenger å reise utenlands for å bli gravid. Ved Sentrum gynekologi kan du få gjennomført utredning, prøvetaking og gynekologiske undersøkelser før du oppsøker behandlende klinikk i utlandet.

Vi kan ikke involvere oss i selve behandlingen, men vi hjelper deg med råd, veiledning, forundersøkelser og de ultralyd undersøkelsene du trenger for å gjennomføre behandlingen.

Gynekolog Stig Pedersen har de siste årene arbeidet med fertilitet, ufrivillig barnløse, utredninger av single og par, samt forskjellige typer prøverørsbehandlinger. Han er god orientert om hvilke behandlinger som er tilgjengelig og hvor man kan få den beste hjelpen.

Velkommen skal dere være.

Screening

Screening og behandling av forstadier kan redusere forekomst og dødelighet med over 80%