Barnløshet & nedsatt fertilitet.

Å erkjenne at man har et fertilitetsproblem og at man trenger litt hjelp og råd, kan være vanskelig. Dette vet vi og vi ønsker å hjelpe dere å finne en løsning. En utredning av et par tar som oftest ikke mer enn en syklus (en måned), og vi finner som regel både problemet og en god måte å løse dette på.

Det er meget sjeldent at noen som ønsker å bli gravid ikke klarer det med litt hjelp. Dere må ta det første steget og så skal vi hjelpe dere med å finne løsningene og en god behandling. Ring oss nå på 73 100 230 så er vi igang!

Vi har et moderne senter og pasientene føler seg godt ivaretatt hos oss. Vi har eget laboratorium for prøvetaking og vi samarbeider med andre klinikker og St. Olavs Hospital. Vi kommuniserer elektronisk med alle sykehus og legesentre.

Spesialist Stig Pedersen har i mange år hjulpet kvinner med gynekologiske undersøkelser og ultralyd vurderinger. Stig har gode faglige kvalifikasjoner og bred erfaring i å behandle par og enslige som ønsker seg barn. Han har gjort ca. 3000 konsultasjoner årlig de siste 9 årene. Han har gjennomført over 45.000 ultralydundersøkelser siden han startet ved Kvinneklinikken i 2003.

Sentrum gynekologi

Bestill time eller se våre priser

Dersom du vurderer å starte fertilitetsbehandling kan du få personlig oppfølging hos oss. Ved Sentrum gynekologi kan du få gjennomført utredning, prøvetaking og gynekologiske undersøkelser før du oppsøker behandlende klinikk i utlandet. Vi kan ikke involvere oss i selve behandlingen, men vi hjelper deg med råd, veiledning, forundersøkelser og ultralyd undersøkelsene du trenger for å gjennomføre behandlingen.

Gynekolog Stig Pedersen har de siste årene arbeidet med fertilitet, ufrivillig barnløse, utredninger av single og par, samt forskjellige typer prøverørsbehandlinger. Han har også erfaring med oppfølging av kvinner som allerede er i behandling eller som søker behandling i utlandet for sin barnløshet. Velkommen skal dere være.

Du kan få mer informajon om Fertilitetsbehandling ved her:

https://helsenorge.no/sex-og-samliv/barnloshet-infertilitet

https://helsenorge.no/ufrivillig-barnloshet

https://stolav.no/avdelinger/kvinneklinikken/gynekologisk-avdeling/fertilitetsseksjonen

https://www.ivfriga.no/fertilitetsbehandling.html?gclid=EAIaIQobChMI1e7i_MyV4QIVyhsYCh3AxwRcEAAYASAAEgJKAfD_BwE

https://www.storkklinik.dk/no/

Gynekolog Stig Pedersen

Spesialist Stig Pedersen. Dersom du ønsker mer informasjon om hans kompetanse kan dere se her: http://sentrumgynekologi.no/gynekolog/