Sentrum Gynekologi 

Sentrum Gynekologi er et spesialistsenter, som ble etablert høsten 2015. Senteret har gynekolog, jordmor/sykepleier og helsesekretær. Senteret er moderne og har en hyggelig atmosfære.

Vi holder til midt i Trondheim sentrum, 5 etasje i Idungården. 

De aller fleste busser stopper like ved spesialistsenteret, og det er gå avstand fra Olav Tryggvasons gate og Munkegata. Dersom du kommer med bil er det en rekke parkeringsmuligheter i sentrumsgatene Fjordgata, Carl Johans gate, og Nordre gate. Sentralbadet parkeringshus ligger ikke langt unna.

Hos oss trenger du ingen henvisning og vi har ingen venteliste. Hos oss får du profesjonell hjelp og vi hjelper deg med alle problemstillinger. Hos oss er kvinnen i sentrum!

Du kan enkelt bestille time via nettet, når det måtte passe deg! Du kan selvfølgelig også ringe oss for bestilling av time og om du har noen spørsmål. Alle tilbakemeldinger og svar vil fortrinnsvis bli formidlet pr sms og mail.

Bestill time eller se våre priser 

Venterom ved Sentrum Gynekologi

 

Gynekolog Stig Pedersen

Gynekolog

Ved vårt spesialistsenter jobber Stig Pedersen som er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Han har lang og bred erfaring fra det offentlige helsevesenet, St. Olavs Hospital og fra privat spesialisthelsetjeneste. 

 

Jordmor

Laila Lindgjerdet er sykepleier og jordmor og har jobbet i mange år ved Kvinneklinikken St.Olavs Hospital. De siste årene har hun jobbet i svangerskapsomsorgen og videreutdannet seg innenfor pedagogikk og helsefremmende arbeid.

Jordmor Laila Lindgjerdet

 

 

 

 

 

Begge to kommer fra Trondheim og har et bredt kontaktnett i det helsefaglige miljøet. Stig Pedersen er medlem av Den norske legeforening og Laila Lindgjerdet er medlem av Den norske jordmorforening.

 

 

Velkommen til Sentrum Gynekologi!

legeforeningenjordmorforeningen logo