Studentrabatt 

Vi har byens beste studentrabatter!!!

Er du student og under 30 år vil Sentrum gynekologi vi gi deg studentrabatt. Studentrabatt er direkte rettet mot studenter og eksklusivt for studenter. Vi har byens beste studentrabatter!

Student-tilbudet gjelder:

  • samtale hos gynekolog
  • gynekologisk undersøkelse
  • celleprøve
  • gynekologisk ultralyd
  • undersøkelse med prøver
  • prevensjonsveiledning
  • resepter

Student-tilbudet er ment å være til hjelp for fulltidsstudenter, som ikke har vanlig inntekt. Studentrabatt gjelder ikke: fertilitetsutredning, ultralyd av gravide, 3D- ultralyd eller jordmoroppfølging.

Bestill time eller se våre priser

Vilkår for studentrabatt gjelder for studenter ved universitet, høgskoler, akademier og liknende læresteder, elever ved offentlige skoler og godkjente privatskoler. Rabatten gjelder også studenter som studerer i utlandet. Studentrabatt gis til studenter mellom 16 og 30 år, som har betalt semesteravgift ved en skole som har en varighet på minst tre måneder.

Rabatten gis når studenten deltar i ordinær undervisning og ikke ved spesialkurs eller praktikantarbeid. Delfag-elever, korrespondanseskoler, kortvarig kveldskurs og etatsskoler og voksne i full stilling gis ikke rabatt.

For å oppnå studentrabatt, må du kunne forvise et gyldig studentbevis med betalt semesteravgift.

Støtte til prevensjon for kvinner mellom 16 og 21 år:

Dersom du er mellom 16 og 21 år vil du få støtte for å dekke hele eller deler av kostnadene for prevensjon. Hvor stor sum du får dekket , avhengig av hvor lenge de varer og hvor gammel du er. Støtte gjelder fra måneden etter at du fyller 16 år, og varer til og med måneden før du fyller 21 år. Hvor mye du skal betale regnes ut og trekkes fra på Apoteket når du skal betale. Du får resept av oss. 

Du lese her for mer informasjon om du får dekket hele eller deler av kostnadene: støtte til prevensjon  

 

Vilkår studantrabatt

Hos Sentrum gynekologi får du meget god studentrabatt