Søker du etter gynekolog?

Vi har ingen ventetid og du behøver ingen henvisning.

Dersom du søker etter en gynekolog, har vi en moderne klinikk midt i Trondheim Sentrum. Her kan du få  gynekologisk helsesjekk og hjelp til ulike gynekologiske problemstillinger. Vi har spesialist innen fødselshjelp og kvinnesykdommer. Vi har også sykepleier/jordmor. Vi har bred kompetanse, lang erfaring og hjelper deg med dine problemer.

Gynekolog Stig Pedersen

legeforeningen

Hvorfor velge privat gynekologisk helsesjekk?

Dersom du velger å gå til en gynekologisk undersøkelse hos vår spesialist, vil du få profesjonell hjelp, individuell tilpasset behandling og en effektiv undersøkelse. De fleste voksne kvinner bør gå til regelmessige gynekologisk undersøkelse. Noen anbefales en årlig oppfølging, mens andre noe sjeldnere. I forbindelse med en livmorhalsprøve ønsker mange kvinner å få en komplett gynekologisk undersøkelse, når de først skal til gynekolog. Vi sørger for å gi deg god tid i trygge omgivelser.

Helsedirektoratet og kreftregisteret anbefaler en livmorhalsprøve hvert 3. år fra 25-års alder.  

En undersøkelse hos gynekolog kan være nødvendig dersom du har symptomer som smerter, kløe, svie, utflod eller vond lukt. Dersom du er over 25 år er det anbefalt at du tar en celleprøve hvert tredje år, se for mer informasjon på vår hjemmeside livmorhalsprøve/celleprøve. Du får kyndig hjelp til å vurdere, diagnostisere og behandle alle gynekologiske problemstillinger. Der hvor det er nødvendig vil vi henvise deg til spesialist.

Selve undersøkelsen utføres i en gynekologisk stol, av en spesialist med høy kompetanse, og selve undersøkelsen tar  bare noen få minutter. Vi utfører fullstendig gynekologisk rutineundersøkelse med ultralyd og vi tar nødvendige prøver.

Bestill time eller se våre priser 

For de fleste vil en gynekologisk helsesjekk-undersøkelse være 4 delt:
 • en kort samtale om din gynekologiske helse
 • en vaginal ultralyd hvor vi ser på og vurderer livmor og eggstokker
 • en undersøkelse av vagina og livmorhals, med livmorhalsprøve og eventuelt virus- og bakterieprøve.
 • eventuelt en blodprøve til slutt, beroende på funn og behov for å avdekke problemer.
Vi hjelper til med:
 • Celleprøve
 • Utredning og behandling av menstruasjonssmerter
 • Utredning og behandling av blødningsforstyrrelser
 • Utredning og behandling av overgangsplager
 • Generelle underlivsplager
 • Kjønnssykdommer
 • Prevensjonsveiledning
 • Administrasjon (innsetting og fjerning) av spiral, P-stav, P-ring

En gynekologisk helsesjekk tar omtrent  20-25 minutter. De aller fleste opplever undersøkelsen som uproblematisk og smertefri. Vi tar mikrobiologiske prøver som blant annet Klamydia, Mycoplasma genitalium, Gonokokkdyrkning, Soppdyrkning (candida), GBS- screening. Vi tilstreber å gi alle svar elektronisk, og normal svartid på mikrobiologiske prøver er 1-7 dager. Vi tar  livmorhalsprøve (cervix cytologi), hvor svartiden er 4-8 uker. Dersom det er behov for blodprøvetaking blir disse tatt ved vår egen laboratorium. Alle får svar på prøvene sine.

Dersom du ønsker kan vi kalle deg inn til regelmessige kontroller.

Vår gynekolog er spesialist i har bred kompetanse også innen fertilitet, prøverørsbehandling, generell gynekologi og ultralyd.

Gynekolog Stig Pedersen

Gynekolog Stig Pedersen: